WOHO! JAG HAR HATARE :D

22 april, 2016

Man vet att det går bra när det börjar trilla in haters, haha. Jaja, skönt att man slipper få dödshot i alla fall.
Om jag nu ska försöka se detta som konstruktiv kritik så ja, då är jag väl lite av en attention whore men och andra sidan är det mitt jobb 😀 För övrigt har jag inte den blekaste aning om vad hon pratar om, så ser du inlägget hos dr status kan du väl hojta! Som den attention whore jag är vill jag såklart veta vad folk skriver om mig 😉

Haha jag är mest impad av att en orkar liksom. Jag skulle för det första aldrig i hela mitt liv få för mig att sitta och skriva elaka saker till människor jag inte känner. Och för det andra tycker jag att min egna tid är mer värdefull än att slösas bort på att skriva elakheter till någon jag inte känner. Men men, alla prioriterar sin tid olika, hatarnas förlust liksom.

13081703_10153326980741534_1049148940_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

10 − ett =