WILD AND CRAZY NO SHIT GIVEN EMELIE

17 september, 2016

Just nu sitter jag inne och NJUTER. Jag är helt ensam. Det är så jävla skönt. Just nu är jag i någon slags period där jag bara får panik på hela familjen. Jag vill inte se, höra eller röra någon av dom. Okej, inte riktigt så illa är det, men nästan. Jag är så djävulskt less på att vara mamma Emelie just nu. Jag behöver vara EMELIE. Utan ordet mamma innan.
Drömmer mig bort till fylla av någon anledning, haha. Jag har ett stort behov av att vara den wild and crazy no shit given Emelie som jag brukar vara. Hon har någonstans försvunnit bland mamma och jobbjakt.
Hur som helst. Krille sov hos en kompis i Stockholm igår och jag och kidsen bäddade ner oss i bäddsoffan i vardagsrummet och kollade på Fångarna på fortet igår. Sen råkade jag fastna i en serie och var vaken till klockan 04 i natt. Har du sett serien Outlander? I början verkade den vara ganska kass. Men ju mer jag tittade desto bättre vart den! Och jag fick något slags lugn av serien på grund av sättet huvudpersonen berättade på och hennes röst.
Samt att varje avsnitt fan slutade så där spännande så du bara är tvungen att se ett avsnitt till och baaaraaa ett till.
Hur som helst. När Krille kom hem så överraskade vi honom med rester (haha) från äppelpajen vi bakade här om dagen.
Så nu har han tagit barnen och är ute på gården och leker med dom så jag får lite space.
14371877_10153635620971534_579250816_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × fem =