VIP PREMIÄR AV ROBIN HOOD MUSIKALEN

27 oktober, 2019

Idag var vi bjudna till en VIP premiär av Robin Hood musikalen som arrangeras av Dröse&Norberg. Dörrarna öppnade ca 1,5 timme innan föreställningen startade. Det fanns fotoautomat, röda mattan med fotovägg, dryck, tilltugg, pilbågsskjutning för barnen att prova på (med sugpropp) och eldshow utanför. Jag har säkert missat att nämna något, haha. Men det var kul uppstyrt i alla fall! 

Jag som har sett Robin Hood filmerna, både den tecknade och otecknade hade ju en viss för-förståelse för det som hände på scenen medan barnen som ej sett den inte hade samma förståelse. Men jag tycker att de stora hängde med bra i handlingen ändå och de tyckte det var en del spännande scener med pilbågsskjutning osv. Aline däremot hade lite svårt att sitta stilla, haha. Inte för att jag förväntade mig det av henne vid denna föreställning eftersom hon är så liten. Men hon gillade musiken, klappade och dansade samt vinkade frenetiskt till de på scenen, haha. Det såg lite gulligt ut.

Ines vart också super glad för hon fick träffa Malin från barnkanalen. En stor favorit 😀 Så tacksam att vi fick ta en bild, hon är ju trots allt ledig. 
Hon gav Ines en komplimang för sitt hår och kittlade henne också, haha. Det pratade Ines om på vägen hem.
Även efter showen lyckades vi träffa några skådespelare och fotade oss med Robin Hood och Marion. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv − sju =