VIP-pass på Parken Zoo – Till dig!

3 juni, 2015
Nu är det så här att jag skulle vilja ge lite extra kärlek till just dig, som ett tack för att du följer min blogg, kommenterar här, like:ar mina bilder på instagram, följer min vardag, ja för att du engagerar dig helt enkelt!
Det är guld värt och jag uppskattar det supermycket! Så därför vill jag ge något tillbaka till dig nu. Inte mer än rätt, right?! Det krävs två för att dansa tango 😉
Du ska få en ledtråd vad denna överraskning gäller, du ska få ett citat;
“Jag lever i det största lyckoruset någonsin nu efter finalen och är så otroligt taggad att få komma ut och träffa alla fans i sommar! Eurovision blir en magisk upplevelse och en häftig uppvärmning inför sommaren. Jag vill verkligen tillägna The Heroes Tour till alla älskade fans som röstat och hejat på mig under resan. De är mina hjältar, berättar XX.”  (Citatet är från ett pressmeddelande)
Har du lyckats lista ut vem personen är jag lirkar efter?
Om inte så kommer här en bild på personen.

VIP-pass
Måns Zelmerlöw

WOOP WOOP dö-snygga Måns Zelmerlöw kommer till Parken Zoo i Eskilstuna den 12 juli för att hålla en mycket efterlängtad konsert.
Jag lottar därför ut ett VIP-pass för dig och din familj till Parken Zoo den 12e juli.
Vad ingår då i ett VIP-pass undrar du nu. Det ska jag med stor glädje berätta!
Allt detta ingår i VIP-pass;

  • Inträde för hela familjen till djurpark & nöjespark
  • Åkband på alla attraktioner
  • Inträde till helt nya Dinosaurieutställningen
  • Konserten med Måns Zelmerlöw
  • Samt matbiljetter

HUR FRÄSIGT?! Då Måns sommarturné heter The Heroes Tour och är riktad till riktiga hjältar, det vill säga till de som står upp emot mobbing och utanförskap, tänkte jag att bloggtävlingen också skulle lyfta vardagshjältar.
Så för att vinna detta VIP-pass ska du

  • Skriv ett blogginlägg där du berättar om något hjältemodigt du gjort i vardagen och länka till min blogg. Lämna en kommentar att du är med och tävlar!
  • För extra vinstchans kan du även tävla på instagram. Jag har en speciell tävlingsbild där.

mans zelmerlow parken zoo 20152
Bilden du kan använda till att tävla via instagram. Om bilden inte får plats i instagram rutan vid uppladdning så har jag använt en app för att instasize;a bilden, du får då alltså gå in på mitt konto och ta en printscreen på bilden 🙂 Eller om du själv har en app som kan instasize;a bilden.

Vinnaren presenteras på lördag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två × två =