VILKET SKIT – ALLA HJÄRTANS DAG

16 februari, 2017

Jag tror ingen har lyckats missa att det var alla hjärtans dag i tisdags. För oss är det verkligen ingen speciell dag, jag tycker det är ganska fjantigt egentligen vilket jippo alla affärer och företag har gjort det till, haha.
Och eftersom att vi inte bryr oss om just den dagen så hade vi inte pratat om det med barnen heller. Men flera gånger i tisdags var det olika personer som frågade barnen; ”Vet ni vad det är för dag idag? Det är alla hjärtans dag!”
Och mina ungar såg ut som frågetecken typ och svarade att det var tisdag, haha.

Jag fick de bästa pussar man kan få på alla hjärtans dag

Jag tycker det är super mysigt att bli uppvaktad, uppskattad och allt det där. Men på en påtvingad dag som alla hjärtans dag? Där det mer är en regel att köpa nått. Nej tack. Jag gör det hellre alla andra dagar om året i så fall.
Jag skulle inte ens tycka att det var gulligt eller romantiskt om Krille skulle komma hem på alla hjärtans dag med nå gelehjärtan, blommor eller vad fan en nu ger. Jag skulle typ bli sur, haha! Då har han ju köpt det bara för att ”man ska” och inte för att han själv genuint kom på tanken.
Firade ni alla hjärtans dag någonting?
De hade extra pris på innocent juicen jag gillar så vi festade till på den till mellis och ett gäng jordgubbar som också var på rea 😉

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 17 februari, 2017 at 21:28

    Firar aldrig alla hjärtans, förstår inte grejen.

  • Leave a Reply

    13 − tolv =