VILKEN JÄVLA MARDRÖM

25 juli, 2019

Nu jävlar ska ni få höra på mardröm!! Vi blev först stående i ett myggtätt Bastuträsk i 40 minuter mitt i natten på grund av försenat tåg. Ungar föll som furor och skrapade upp ben åt alla håll och kanter. Klockan var nu alltså 00:40 när tåget rullade in på perrongen. När vi väl sprungit till rätt vagn och lyft på all packning på tåget drar vi en liten suck av lättnad. Nu var en säng inte långt borta. När vi öppnar dörren till vår kupé är den full av folk. Fatta chocken. Jag letar upp en konduktör som då kollar på vår biljett och säger att vi är på fel fucking dag!!! Alltså vem kommer ens på fel dag till sitt nattåg?
På vår biljett står det ”onsdagen den 24 juli klockan 00:02” Vilket vi då tolkade som idag. Men eftersom klockan passerat tolv så är det tekniskt sett den 25e nu när vi klev på tåget… Ungarna bröt ihop av trötthet, jag höll på att börja gråta eftersom jag nu stod där med tusen kilo packning, tre övertrötta barn och ingenstans att lägga dom. För självklart är det fullt överallt, inte ens sittplatser finns. Såg framför mig att få sitta på golvet i en vagn i 9 timmar. Men sen! Som tur var så hittade hon efter lite letande en kupé med tre bäddar! Så nu har vi lagt oss och är så tacksamma och lättade! 
Alfons och ines ligger skavfötters i en säng, Krille och Aline delar på en o jag har en egen.
Trots super trött så ligger Alfons och Ines och pratar om ljuden de hör utanför och hur spännande det är att åka nattåg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × två =