VI TOG EN TUR I FALU ÅN

11 juni, 2018

I lördags när jag slog upp mina blå får jag väl erkänna att jag var lite smått bakis. Men inte så rysligt farligt, jag var mest trött. Men vi lever bara en gång sägs det. Jo så då lär man väl passa på att uppleva ett gummibåtshäng i Falu ån! Så jag tog tåget till Falun.
Där skulle jag möta upp Nikolina och gänget. Vi hade nämligen lite sådär halv spontant bestämt oss för att deltaga i något gummibåtshäng i Falun, haha! Du som följer mig på Instagram har säkert hört mina stories om min nojja att falla i snusk vattnet, men inte av anledningen att jag blivit varnad av massor av folk om hur snuskigt vattnet är, utan på grund av min rädsla för hajar, haha! Jag vet att det är högst omöjligt för en haj i en å i Falun att komma och käka upp mig. Men jag kan till och med få panik känsla av haj när jag badar i en pool som är för djup, haha.
Nåja, ingen föll i och ingen haj kom och käkade upp mig. Det var kul att åka, jag saknade dock ett sammansvetsat umgänge mellan alla som deltog. Det var i alla fall roligt att genomföra detta!
När vi klev upp hade vi lite picknick och det visade sig att våra kläder hade hamnat på villovägar så jag och Tisen fick ta oss runt i bikini från åkturen till hotellet i Borlänge, haha! Vad gör man liksom..
Så här snygga var vi hela ligan som åkte. Ida, tjejen längst till höger, gjorde ett bra jobb med att pimpa ”båten” med klistermärken och så vidare.

På kvällen besökte vi Liljans för att se Billy Opel, Pistvakt och 2 blyga läppar som spelade.
Det var riktigt mycket folk till min stora förvåning, haha! Jag tänkte att det på sin höjd skulle stå sju bondläppar klädda som grabbarna i Pistvakt stå och klappa händerna framför scenen. Haha okej jag överdriver kanske en smula.
Jag hade riktigt kul i alla fall. Men så synd att bilden på mig och Nikolina vart så himla suddig. Men där står jag med en jävla amazon på ryggen och hennes klänning har åkt upp så halva röven hängde utanför.. haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply12 − 7 =