Vi tjuvstartade påskafton

25 mars, 2016

Idag har vi tjuvstartat påskafton här hemma hos min pappa. Så det har ätits ägg så det ploppar ut ur öronen på mig ungefär. Och det har letats ägg. Det var en äggjakt utan dess like!
Jag trodde att vi bara skulle ut i trädgården så jag hoppade i Karins (pappas fru) flippflopps.
Men nej då, det visade sig att den tokan hade gömt äggen typ mitt ute i skogen, haha!
Jag filmade äggjakten på Snapchat, så kika där om du vill se 😉
Vi ger inte godis i påskägg. Alfons fick Playmais från Ekoleko och Ines fick alla mini babblare + bilen från inga mindre än Babblarna.
De fick även en badbomb från Lush. Alfons älskar badbomber och pappa har badkar, perfect match!

Ser ni lyckan över att få en massa babblare?! <3

Pyssel med playmais, det var faktiskt roligare än jag trodde! Jag har sett dessa bland annat i höstas, men då har jag tyckt att det sett så himlans tråkigt ut, haha. Men det var faktiskt roligt måste jag erkänna nu när jag själv har testat.

Haha den galna äggjakten mitt ute i skogen! 😀 Det var riktigt kul tycker även jag som ”vuxen”. Och framför allt kul för Alfons. När jag var liten så känns det som att vi gjorde mycket sådant här med mina kusiner. Men i dagens samhälle känns det som att många föräldrar inte hittar på sådant här. Kanske för att en inte orkar, kanske för att en är stressad över att få i ordning innan gästerna kommer och så vidare. Det känns mer som att det är vanligare att livet kommer mellan dessa små roliga sakerna nu än förr.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Orvar 25 mars, 2016 at 21:41

    Vilken jävla cancerfrilla din gubbe har

  • Leave a Reply

    tjugo − 20 =