VI SKA KANSKE FLYTTA?!

17 oktober, 2018

Ni är ett gäng som frågar om vi är klara med möbleringen och så vidare eftersom vi bytte rum. Men vi har lagt det lite på is för vi ska eventuellt kolla på en fyra! Vi ligger etta på den så behåller vi den placeringen så ska vi i alla fall kolla på den sa vi.
Vi bor i bostadsrätt i dagsläget så det känns som en nedgradering att flytta till en hyresrätt. Fast ändå en uppgradering rums mässigt, haha.
Plus att hyran är på 11 tusen i månaden i stället för 2å6 tusen. Så det skiljer sig lite. Men vi sa att vi ger det en chans, kollar in planlösningen. Ska vi betala dom pengarna så ska det fan kännas helt hundra. Annars bor vi kvar i vår bostadsrätt och fortsätter vänta på att det kommer ut en större bostadsrätt. Denna hyres tänkte vi mer som en mellanlandning tills vi hittar det vi vill köpa sen igen.

Men sen måste jag väl vara ärlig och säga att jag trivs mycket bättre i vår bostadsrätt nu sen vi bytte plats på rummen så barnen fick det större rummet som sitt rum och vi det mindre som vardagsrum/sovrum.
Men självklart skulle det vara skönt med större. Men nu när vi fått det lite mysigt och det känns bra med rummen så blir man ju lite.. ja kommer inte på ordet. Men typ att denna lägenhet är vår lilla baby, haha! Vår första lägenhet, här vi startade vår familj och så vidare. Men ja, det blir kul med en flytt också.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × två =