VI SKA EVENTUELLT BLI UTSKRIVNA SNART

5 december, 2017

Igår var det också vägning av Aline på sjukhuset igen. Den här gången fick Krille gå dit för jag kände inte att jag var i skick för det, jag hade en väldans ångest och var sååå utmattad efter en helg med dålig sömn. Så jag kände att jag hade inte klarat av ett dåligt besked på sjukhuset. Men vi fick inget dåligt besked! Hon hade gått upp i vikt och vägde igår 4460 gram! 😀
Eller 4410 om en ska räkna bort maten hon åt precis innan. Men ändå, upp i vikt. Så himla skönt! Så nu lutar det åt att vi kommer bli utskrivna från sjukhuset!! Alltså vaaaaa?! Efter lite mer än 60 dagar så är allt snart över <3

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Vera 13 december, 2017 at 18:43

    Hur är det med er nu? Fick du kollat upp tungbandet igen?

  • Reply CC 7 december, 2017 at 16:59

    Så skönt att det går åt rätt håll. Vet inte om det är för att jag själv har en pojk på 3mån men har känt sån oro när din tös inte mått bra.

  • Leave a Reply    5 + 1 =