VI MISSADE NÄSTAN FLYGET

27 juli, 2016

Känslan av att få krypa ner i sin egna säng och känna doften av sin egna kudde, jag menar, är det inte oslagbart?
Jag har då sovit som en klubbad säl i natt. Resan hem igår gick väl smärtfritt skulle jag våga påstå.
Vi startade klockan 14:00 och kom innanför dörren 21:30. Så det vart en ganska lång dag!
Vi bilade till Umeå, vilket tog två timmar och jag var super kissnödig hela resan. Ni som hittar i Skellefteå, när vi kom utanför stan vid Leo´s Lekland så kände jag att jag behövde kissa….
Väl framme på flygplatsen sprang jag till toaletten och sen drack vi kaffe och käkade kanelbullar vid bilen, varför smakar det alltid bäst ute?
bulle
Efter fikat behövde Alfons kissa och efter det kramade vi svärmor hej då och gick till automaterna för att skriva ut våra tag´s till väskorna. Då står de att de har stängt?! What the fakk.. Kollade på klockan och den var visst aningens mer än vi trodde. SÅ. Vi skyndade fram till bagagedrop och han sa att om han skulle göra som Norwegian ville så skulle vi inte få åka med för man måste checka in SENAST 30 minuter innan. Vi pratade med honom när det var 24 minuter kvar. Så ja, det var väl schysst att vi fick åka med då.
På Arlanda håller de på och bygger om eller något för det var fan kaos där man hämtar väskorna.
resa
Alfons la sig ner i väntan, haha. När vi klev av tåget hemma så ramlade såklart Alfons och kunde ABSOLUT INTE gå för att det gjorde så ont, så jo, då fick en annan agera taxi åt han, så jag fick gå som på bilden, framåtlutad så han kunde ligga på mig medan jag körde vagnen, haha, galna familjen kommer tillbaka till byn 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två × ett =