VI ÄR FORTFARANDE TILLSAMMANS

9 oktober, 2018

Igår påbörjade vi projektet att bygga ihop en loftsäng. Efter lite felmontering så kände jag att, kommer vi fortfarande vara tillsammans efter vi fått ihop denna möbel? Jag tänkte också att om inte denna möbel skulle få oss att göra slut så skulle ingenting någonsin kunna skilja oss åt..
Och här sitter jag. Med en ihopskruvad möbel och en karl i behåll, haha!

Så nu har vi i alla fall fått dit sängen. Vi ska ställa Alines spjälsäng där under och ett litet skrivbord tänkte vi. På långsidan som är närmast oss i bild vill jag sätta upp en slags vägg och att ingången blir från kortsidan. Kommer Aline kunna andas där inne ens? Haha i värsta fall blir det lite syrebrist och hon somnar lättare och sover längre kanske? haha skämtåsido.. Sen skulle jag vilja sätta någon slags gardin liknande tygbit uppe vid sängen så en kan dra för för lite privacy.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem + femton =