VI ÄLSKAR FOTOBÖCKER

14 september, 2018

Inlägget är i samarbete med Smartphoto


Om någon är sugen på att beställa fotoböcker, framkalla kort eller göra muggar med bilder på som julklapp (ja jag är kanske tidigt ute, haha!) Men jag har en rabattkod som ger 25% rabatt på ett helt köp. Minsta ordervärde är 100kr. Koden är MEDIA25 och gäller till och med 28/9 hos www.smartphoto.se om någon mer tänkt beställa.

Igår satt vi och kollade igenom våra fotoböcker som vi fått hem i samarbete med Smartphoto! Barnen tyckte det var så kul att se tillbaka på gamla minnen. Jag passade på att göra från slutet på 2016 fram till juni i 2018.
Jag skapade också en bok till Alfons då han gjorde sin första egna resa upp till farmor och farfar i Skellefteå. Den boken håller han kär <3 
Om du scrollar ner lite så ska jag försöka visa på ett ungefär hur stora böckerna är! För det tyckte jag var lite klurigt att få en uppfattning om när jag satt där och skulle beställa. För jag ville inte ha för stora böcker så inte barnen orkar hålla upp dom, men inte för små böcker så inte bilderna syns heller, eftersom jag visste att jag skulle rymmas en hel del bilder.

Hur gulligt att Aline sitter och kollar?!
Aline ville också vara med och bläddra såklart

Jag valde två olika storlekar på våra böcker. De heter fotobok medium liggande med hårt bildomslag och fotobok stor kvadratisk med hårt bildomslag.

Här ser du hur de ser ut i jämförelse med varandra. Vi valde ett lite tjockare papper också för att vi tänkte att det ska hålla för barnen att bläddra i utan att det blir vikt till exempel. Ines som är fyra år bläddrar inte alltid utan kör den stilen som många barn kör med, att de liksom lägger handen på sidan och sveper åt sidan istället. Så blir det lätt fula veck tänkte jag. 

Här kan du se i jämförelse med min hand hur stor boken medium liggande är

Och så här är den när den är öppen

Fotobok stor kvadratisk är så här stor i min hand

Och så här ser den ut öppen rent storleks mässigt. Sen kan du självklart välja egen layout inuti boken gällande hur du vill ha bilderna och texten.

Överlag är jag väldigt nöjd med kvalitén på pappret på sidorna, hur bilderna ser ut i boken och att det finns väldigt många olika sätt att vara kreativ och sätta sin personliga touch när man skapar dessa. Jag valde till exempel ett speciellt tema för att få lite hjälp och struktur men sen ändrade jag om efter eget smak och tycke.

Och som sagt; Koden MEDIA25 ger dig 25% rabatt på ett helt köp, minsta ordervärde är 100 kronor. Koden gäller fram till 28/9!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 × tre =