Vem träffade jag medan bloggen var på spa retreatment?

28 juni, 2015

Medan bloggen var på sin spa retreatment hos Rawdesigns så fortsatte liksom livet rulla på ändå.
Det var så sjukt skumt. Jag trampade runt som att jag hade glömt något men inte riktigt kunde komma på vad det kunde vara.. Jag fick också hela tiden impulsen att jag måste sätta mig vid datorn och fixa till bloggen. Men icke, det gick ju inte, bloggen var ju på hälsoresa. Så jag hann se på serier på kvällarna i stället, haha!
Älskar Gossip girl. Jag är inne på sista säsongen nu.
Hur som helt. Förutom att glo på serier och pilla mig i naveln så var jag iväg till Stockholm och träffade Isabel Adrian tillsammans med Annehotellet Ett hem.
Detta hotell måste vara top secret ungefär. För alla vi frågade efter vägen hade aldrig hört talas om hotellet. Ett tag började jag fundera på om det var jag som sa fel namn, för ingen visste vad jag pratade om!
Men tillslut så hittade vi rätt, tack google maps för det.

11696500_10152788300576534_1897161406_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isabel Adrian, Ines och jag på hotellet Ett hem

Isabel Adrian har bland annat medverkat i Svenska Hollywoodfruar, skrivit boken Sex, droger & DJ, driver en fotostudio i LA och är gift med Steve Angelo som var en av tre DJ´s i Swedish house mafia.

Mitt samtal med Isabel handlade om föräldraskap, graviditet och förlossning. Himla härlig tjej, definitivt någon i min smak. Men jag hoppas bara att jag får publicera intervjun nu också! Hon hade en annan intervju inbokad senare samma dag med tidningen Mama. Så mitt samtal kanske inkräktade på Mama´s kommande intervju och därför skulle jag kanske inte få publicera.
Men i ärlighetens namn så tvekar jag starkt till att de kan få göra så.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × två =