VEM FÅR LADDA UPP BILDER PÅ SIN KROPP?

12 september, 2017

Sitter här i soffan, käkar inte bara en utan två chokladbollar och funderar på en sak. Det vart lite livat i hönsgården efter att Lisa Ajax la ut en bild där folk tycker hon sexualiserar sin kropp. Min första tanke var spontant att någon aldrig anklagat mig, beror det kanske på att jag inte har ideal kroppen som klassas som sexig, som ingen anklagat mig ännu, haha.
Det andra som slog mig är varför det alltid ska bli så vilda diskussioner kring ämnet?! Vill jag, oavsett kroppsform, lägga upp en bild på min kropp, varför ska det vara så skamligt? Är du ”för stor” är det fel, är du ”för smal” är det fel, har du ”för snygg” kropp är det också fel.
Så vem i helskotta får ladda upp bilder på sin kropp?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replytolv − tio =