VART SKA JAG PLACERA MATTAN?

31 januari, 2018

Inlägget är i samarbete med Kilands mattor

Som många av er vet så slängde vi ut vår dubbelsäng och flyttade in i bäddsoffan i vardagsrummet så att barnen skulle få ett eget rum. Tanken var att vi väldigt snabbt skulle anlita någon för att hjälpa oss bygga om så vi fick mer compact living. Det har nu passerat några månader utan att vi har anlitat den där personen… Så vi bor alltså kvar i bäddsoffan i vardagsrummet, haha. MEN till mitt försvar så har vi i alla fall en idé om hur vi vill ha det.
Där jag har tänkt att den nya tv hörnan ska vara har jag tänkt att ha denna matta som är en maskinvävd wiltonmatta för er som är ”inredningsnördar”. Den är verkligen super mjuk.

Det första Ines sa när hon nuddade mattan var ”Åh den är super mjuk” och så la hon sig ner på den, haha! Alfons var snabb på att göra likadant.
Men, eftersom att vi ännu inte har byggt om. Vart tycker du att mattan passar bäst just nu?
I vårt vardagsrum där bäddsoffan är så känns det inte som att en matta passar när det är utbäddat, eller vad tycker du? Mattan ligger då nästan ända emot tvbänken. Den kanske inte ser så stor ut men den är ändå 134 x 170 cm.

Här har vi lagt mattan inne i barnens rum i stället. Det kändes som att den matchade med deras tält till sängen som har grått tak! Vart passar den bäst in så länge?

Hur får man på snabbaste sätt en matta att bli rak och inte vilja rulla ihop sig? Förutom att anställa sin sambo som professionell matt trampare?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

ett + sexton =