VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT FÅ HJÄLP?

8 januari, 2018

Jag skrev på Instagram lite kort att jag funderat ganska mycket på hur det hade kunnat sett ut om vi hade fått klippa Aline´s läpp och tungband mycket tidigare än vid 4,5 månaders ålder. Hade vi kunnat tillbringa mindre tid på sjukhuset? Eftersom en stor del som gjorde att vi fick fortsätta vara inlagda var vikten och alla utredningar och undersökningar som gjordes i samband med det. Vi gjorde allt ifrån metabolism prover, hur hennes kropp tar upp näringsämnen till sväljröntgen.
Hennes lever värden var väldigt höga på grund av att hon legat på svält tydligen, hade det kunnat undvikas?
Jag hade säkert sluppit stånga mig blodig för att hålla produktionen uppe i samband med inläggningen och all sondmatning osv. Jag försöker ändå tänka positivt på det, ”En får inte mer än en klarar av” Och helskotta vad prövande stunderna inne på sjukhuset var för psyket. Och tiden efteråt! Jag är glad att jag kom där ifrån med sinnet i behåll.
Jag sa till Krille flera gånger när det kändes som mest jobbigt att det hela kommer sluta med att Aline blir utskriven men jag kommer bli inskriven. Men så vart det inte, haha!
Jag tycker det är så otroligt synd att en sådan enkel grej som att kolla läpp och tungband för många verkar vara ganska svårt att få hjälp med.

Hon har börjat pussas nu när en ber om det 😀

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply17 + fjorton =