VARFÖR KÄNNER VI SÅ HÄR?

9 september, 2018

Jag blir ledsen av att inte alla kan känna sig hemma på en social plattform som till exempel Instagram. Vissa känner att de ej hör hemma för att denna plattform endast är till för lyckliga liv, perfekta hem och glada barn. Vissa känner att de ej hör hemma för denna plattform endast är för snygga, smala och vältränade personer. Jag tycker det känns tråkigt och sorgligt att vi någonstans känner att vi inte hör hemma på denna plattform om vi inte är smala, glada, knullar tre gånger i veckan, är vältränade o lyckliga? 
Det känns som vi alla strävar efter motsatsen, att visa det naturliga och äkta, att vi duger som vi är. Så varför är det så många som ej känner att de hör hemma här?
Självklart är jag för att alla ska få lägga upp vad de vill och själva gillar på sin egen sida på Instagram, det är inte det jag säger. 
Jag tycker bara att det är synd att många känner att de inte hör hemma på en plattform som Instagram så pass att man måste ta en paus för att man mår så pass dåligt över hur andra speglar sitt liv. Men man måste också kanske kunna distansera sig, se vad som är äkta och inte och följer man många konton som ger en ångest till exempel. AVFÖLJ DOM. 
Följ konton som peppar dig och som får dig att må bättre är mitt bästa tips.
Förra året framför allt tycker jag att det kändes som det var en väldigt stor våg av att ha ett perfekt flöde, ljusa bilder och alla i samma färgtema till exempel. I år har det börjat skifta. Det börjar bli mer och mer populärt att visa upp det äkta, så som livet är. Jag hoppas på att det blir mer och mer av det! Jag föredrar sådana konton. Jag menar, man kan ändå ta fina bilder, det ena utesluter inte det andra! <3 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 + 20 =