”VARFÖR BÖRJADE DU BLOGGA?”

28 juli, 2016

Från allra första början, way back in time, så var det faktiskt min pappa som fick mig att börja blogga.
Vi bodde inne i Uppsala och jag gick på gymnasiet, året var 2007. Han hade läst i tidningen om någon tjej som kallade sig Blondinbella som tydligen hade fått en stor blogg och tjänade mycket pengar på den och föreslog att jag också borde starta en blogg.
Dock minns jag inte om jag redan hade startat en blogg men bara inte varit aktiv eller om det var nu jag faktiskt startade den. Hur som helst så började jag väl blogga lite smått. Minnet är lite halvdåligt för jag vill minnas att jag inte bloggade så mycket under 2008. Men sen på hösten 2008 så flyttade jag upp till Piteå för att plugga och då vet jag att jag bloggade en hel del. Och sen har det bara rullat på!
Jag började med vardagsbloggning som de allra flesta men sen har jag utvecklat olika koncept och testat mig fram under alla dessa år. Och det är förs nu jag känner att jag börjat hitta rätt, men jag är ändå inte nöjd, haha!
Det jag saknar nu är lite struktur på saker och ting gällande alla mina olika kanaler.

Men det stora varför, har jag kanske inte riktigt besvarat. Varför började jag? Jag vet inte om det var för att tjäna pengar, men mest var det väldigt roligt och skönt att bara skriva av sig.

13153503_10153359284456534_282550460_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − sex =