Vardags tjaffs

11 februari, 2016

I morse vart det lite gnabb mellan mig och Krille. Han snubblade över leksaker och vart sur och ville elda upp hela lägenheten, haha!
Sen gick han in i köket och klagade på att det luktade illa här inne. Var på jag säger att det bara är att sätta igång och städa, varsågod ungefär. Då tycker han att det skulle vara kul om han kunde hinna leka med Alfons någonting också när han är hemma och inte bara städa.
Då vart jag lite putt och sa att jag också gärna ville hinna leka med barnen. För jag tycker att när jag är hemma med båda barnen så hinner jag inte göra nått annat än att plocka i köket och laga mat ungefär. Jaja, det var inget allvarligt bråk, bara lite små gnabb.
Hur är det hos er? Tycker du att du hinner sköta hemmet och leka med barnen?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla 11 februari, 2016 at 18:57

    Låter exakt likadant här hemma! Vi har ett barn men all tid man hade att städa och fixa hemma finns inte längre. Vi har pratat om att ta in städhjälp en gång varannan vecka men just nu har vi inte ekonomi till det. Men när jag är hemma och han jobbar känns det inte som om han förstår hur mycket tid det tar att bara plocka och fixa mat.

  • Leave a Reply

    11 − 2 =