VARDAG-MEN-SNYGG-TRÖJAN

9 augusti, 2016

God morgon! Jag har min nya vardag-men-snygg-tröja på mig som jag döpt till Ugglis på mig idag.
Nu är jag on my way i alla fall, var uppe i tid så jag slapp stressa. Eller tanken var så. Sen kom Alfons upp och ville att jag skulle kicka igång Netflix och där rann tiden iväg, haha. Jag hittade inte min plånbok (som visst låg under vagnen helt synligt) och jag hann heller inte ta på mig strumpor, haha. Jag är så himla spänd (på ett bra sätt) inför det här mötet. Det ska bli kul att få höra mer info och också hur det kommer gå till. De kanske ber mig improvisera ihop något där och då, på plats. Sådant skrämmer inte mig, jag blir bara taggad, haha! Den som lever får se hur det går. Hoppas ni får en fin dag, kram!

image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tretton + fjorton =