Vår nyårsafton 2015

2 januari, 2016

Jag tänkte lite kort berätta om vår nyårsafton som var absolut den minst glammigaste nyårsafton i hela mitt liv hittills. Men vet du, det kändes faktiskt inte sådär super viktigt att ha en glammig nyårsafton i en as fräsig liten nyårsblåsa. Krille jobbade så det lutade först åt att jag och barnen skulle bli hemma ensama. Hade tänkt försöka hitta på nått först, men vi skulle flyga upp till Skellefteå dagen efter tidigt så jag kunde inte dra iväg någonstans heller riktigt.
Men det hela slutade med att min pappa kom och hämtade oss på eftermiddagen, vi käkade lite och umgicks faktiskt. Du vet när man liksom verkligen sitter ner och pratar och skrattar. Det känns som att det är lite annorlunda ibland, att det sker.
Jag, barnen och min pappas fru var vakna till tolvslaget för att glo på raketerna. Lika magiskt varje år men även lika tragiskt varje år för alla stackars rädda djur. Hur var din nyårsafton?

Årets nyårsblåsa! 😉 Livslevande accessoar ingick visst

Pappa har en selfiestick, himla smidigt haha

Tagna på bar gärning vid chipsen…

Världens finaste kille <3

Han vart lite trött där ett tag, men skam den som ger sig

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × fyra =