Vår medverkan i Aftonbladet Morgon

11 maj, 2015

I morse var jag och Ines tillsammans med Kajsa-Stina och lilla Idde med i Aftonbladet Morgon och snackade lite kring all uppståndelse kring rubriken.
Det kändes som att jag inte fick fram det jag hade velat, men men, man kan inte få allt här i livet! Kul att få vara med och träffa programchefen och andra medarbetare som också peppade och verkligen månade om hur jag mådde, kändes himla gulligt.

image
Kajsa-Stina, jag och en peppad Ines innan sändningen

image
Bild lånad från när vi var inne i studion hos @abmorgon

image

image
Ines vart såklart sugen på tisse och ville snutta lite under sändningen.

image

Efter live sändningen i morse hos Aftonbladet strosade jag och Kajsa-Stina en sväng på stan och fikade. Nu ligger jag i världens skönaste hotellsäng på @Nordicchotel och chillaxar. Hunnit få hat mail, pepp mail och förfrågningar. Som jag sa i sändningen så är det de elaka kommentarerna som syns och hörs mest. Så jag blir otroligt glad för alla peppande ord ni skriver till mig <3
Ikväll är det dags för galapremiären av komedin SPY som jag ska gå på med fina Sindy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

19 − fjorton =