Var med och uppfyll min dröm – RÖSTA PÅ MIG <3

4 november, 2015

Jag brukar inte ställa upp i sådana här tävlingar där den med flest röster vinner. Dels för att jag inte vill att min blogg ska vara fylld med rösta på mig inlägg. Men denna gången kunde jag verkligen inte motstå! SÅ SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG! <3
Jag tävlar om att få vara stand in för Rickard Sjöberg och leda programmet Postkodmiljonären en helg i december!
Det skulle vara en så jäääkla grym upplevelse alltså. Plus att programledare alltid har varit min största dröm sedan jag var liten. Så det skulle verkligen betyda super mycket för mig. HÄR är länken om du vill rösta på mig.
Den som leder har ca 5000 röster, så jag har lite att jaga igen, haha! Men hoppet är det sista som lämnar en har jag hört 😀

Det går att rösta en gång om dagen fram till den 10 november. Så räkna med lite tjat om denna tävling fram tills dess.
Vinnaren publiceras sen den 25e. SPÄNNANDE!

rösta

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Johanna - RosaBubbla.se 4 november, 2015 at 23:17

  Vilken crazy rolig tävling! Klart jag skuttar in och röstar finis! <3

  Kram Johanna

 • Reply Angelica 4 november, 2015 at 18:14

  Nu har jag röstat 🙂

 • Reply Alvis 4 november, 2015 at 15:43

  Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram !^^

 • Leave a Reply

  9 + femton =