VAR DET MIN PLÅNBOK SOM BRANN?

7 november, 2016

I fredags for vi in till stan med Krilles mamma för att käka lunch och shoppa vinterkläder till barnen!
Jag började med att kolla secondhand butikerna men de hade inte fått in några vinterkläder än, vilket var väldigt synd. Så vi begav oss ut till ett stort shoppingcenter en bit utanför stan i stället för att kika efter framför allt vinteroveraller och vantar. Jag kanske är snål eller bara fattig, inte omöjligt att det är en kombo av båda. MEN. Fan vad onödigt dyrt med vinteroveraller! Kollade i varenda butik och de billigaste låg från 699 och sen uppåt. Jag tycker det är svindyrt för något som används i någon månad och sen till nästa vinter är det urvuxet. Då ska det säljas vidare för typ.. 100-200 kronor. När jag var inne i en butik så gick förresten brandlarmet i hela gallerian.
När jag mötte upp Krille och ligan igen frågade han mig ”Var det din plånbok som brann eller?”
Det tyckte jag var hysteriskt roligt.

Stokke

Tjejen som hellre kör vagnen än att åka i den

praying

Ines har fått en sådan god kristen uppfostran att hon till och med ligger och ber i sömnen, haha.

PicMonkey Collage7

Paus i shoppingen med farmor

violett

Vi bodde kvar på hotell i Uppsala, på Gillet. Det var riktigt mysigt och sådär härligt fluffiga kuddar! Jag relaxade på kvällen innan middagen.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fjorton + femton =