VÅR 30ÅRS KRYSSNING

24 november, 2019

Okej, i helgen var alltså jag och Nikolina på en suparturné som Krille kallade det. I fredags var vi först på kryssning och vi hade så jävla kul, alltså, inga ord kan beskriva och jag har skrattat så jävla mycket. Brände mig på locktången på halsen så det såg ut som ett stort fett sugmärke också, bra jobbat Emelie. Jag vet inte vilka ord jag ska använda för att beskriva vår kväll och natt, jag tror inte det går för jag skulle ändå inte lyckas få er att förstå hur kul jag hade och vilka roliga människor vi stötte på. Men den kvällen värmer hjärtat ännu en vecka senare.

På lördagen så fortsatte vi festa på båten hem. Sen for vi till Uppsala där vi hamnade på en karaokebar och sov sedan kvar på hotell. Alltså även om denna helg bestod av minimalt med sömn och mat så har jag så jäkla mycket mer energi nu. Hon är mitt livslevande lyckopiller.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + fem =