VÄNNER I 20 ÅR

30 oktober, 2018

I lördags var jag på skaldjursbuffé tillsammans med en av mina äldsta vänner som jag fortfarande har kontakt med. När jag gick i trean på mellanstadiet så började hon i min klass. Vi vart bästisar på stört. Då var vi 9 år. Idag har vi känt varandra i 20 år. Hur galet är inte det?! Även om vi inte har haft super tät kontakt och setts ofta de senaste sex åren så känns det ändå inte konstigt när vi träffas. Det är så himla skönt! Nu hoppas jag på 20 år till 😀 
Nåja, jag har alltid varit fantast av hummer. Men hon presenterade mig för kungskrabba i lördags. Och fy fan det var så jäääävla gott. Det var faktiskt godare än hummer. Jag trodde inte på henne när hon försökte övertala mig. Men sen när jag väl provade… Herregud!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 + sex =