VAD TUGGAR DU PÅ?

16 augusti, 2016

Kvällsfika.. fikar du  något överhuvudtaget eller struntar du i det?
När jag tränade och höll igång brukade jag käka kvarg i olika former, eller kokt ägg. Jag älskar löskokt ägg.
En annan sak jag älskar är ost. Har alltid gjort och kommer alltid att göra, haha. Så det händer att vi ganska ofta käkar ost på kvällarna. Ja nu menar jag inte att vi sitter och hyvlar hushållsost utan jag menar till exempel brieost.
Jag hade dille på salami sticks ett tag (tack vare Sindy) Har även käkat grönsaker etc.
Men nu börjar min fantasi ta slut. Jag vill ha nytt kvällstugg till soffan när jag ser på serier 😀
Så vad tuggar du på?

13989515_10153557430201534_806452979_n

Igår var Krille sugen på godis och jag var hungrig. Så då vart det grönt te och knäckemackor. Men vi brukar inte äta mackor på kvällen annars.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kajsa Odbom 17 augusti, 2016 at 13:10

  Vi fikar mackor! Vi är mackomaner min man om han hade fått hade han slukat en limpa om dagen näe men vi äter macken el fil. Om vi fikat m barnen tar vi en kopp te å något litet. Älskar å baka så tidigare blev det mycket efterrätt som lämnade lite spår efter sig hihi

 • Reply Göteborgsmamman En härlig mammablogg 16 augusti, 2016 at 11:46

  Åh, ost är ju så gott!
  Vad äter vi .. Vi knaprar nog mest smörgåsar, men jag har också en dille på grädde med bär. Det är ju löjligt gott – men så är ju jag gräddoman också 🙂
  Jag har listat hur man får ett underbart bad med sin lilla – läs gärna och säg vad du tycker 🙂
  Kram <3

 • Leave a Reply

  sjutton − sexton =