VAD SKA JAG STOPPA I VAGNEN?

24 november, 2017

På förmiddagen for vi in till stan för att gå på lekpark, det var så länge sen i och med sjukhusvistelser och dåligt väder!
Vi började med att gå på second hand butik, älskar´t! En lunch hann vi klämma i oss innan vi tillslut hamnade i lekparken.
Efter ungefär en timmes lek var vi lite frusna så vi gick ner till stan och köpte varm choklad med grädde, det känns så himla mysigt!

Jag funderar på det här med vad jag ska stoppa i vagnen denna vinter till Aline. Till Alfons och Ines har jag haft en åkpåse från The buppa brand som i våras gick sönder i dragkedjan. Så just nu har jag en ”ull”pläd i botten på vagnen och sedan en overall och filt på henne. Men om hon ska sova ute när det blir flera minusgrader så känns det nästan lite för kallt?
Hur har du i vagnen?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Susanna 26 november, 2017 at 15:54

    Jag hade filt och åkpåse.
    Kram
    http://www.jagraktuppochner.se

  • Leave a Reply

    sex + 17 =