EN UNDERBAR DAG – TROTS REGN!

29 september, 2016

I morse när jag vaknade så smattrade det mot rutan. Men just idag så vart jag inte ett dugg irriterad över att det var regnigt ute. I vanliga fall brukar just regnet påverka mig negativt, hatar att bli blöt om fötterna och se ut som en blöt hund i håret.. haha! Under natten hade jag fått ett mail. Så just nu sitter jag med 5 företag som är peppade på att vara sponsorer för ett projekt på mitt gamla jobb jag styrde upp, haha! Det var ju synd att det slutade som det slutade med det jobbet, men det funkar inte när ”chefen” inte ens kan ta ett samtal utan ska sitta via mail och sen bara eskalera det vidare till viktiga saker som borde pratas om live och absolut inte via mail. Kändes väldigt oseriöst och larvigt. Så när vi gick skilda vägar så förlorade de inte bara en asgrym brud utan även massor av nya kontakter. Hur som haver. Jag kan säkert hitta på något med dessa företag själv istället, det löser sig sa mannen som sket i badkaret! Dagens frukost till ljudet av det smattrande regnet kändes därför bättre än någonsin i morse.
frukost

Eftersom att det är torsdag så gick vi till öppna förskolan på sångstund och hopp & lek. Det är himla mysigt faktiskt!
Sen är det gympa på torsdagar på eftermiddagen. Så torsdag är lite av vår mysar dag kan man väl säga. De är hemma från förskolan och vi gör ovanstående. Har man inget paraply till barnen får de dela på det stora paraplyt och en annan tog UV paraplyt som brukar sitta på vagnen, haha!paraply

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra + 9 =