VAD GÅR LIVET UT PÅ?

4 maj, 2019

Igår kväll skrev jag ett inlägg på Instagram där det stod så här i texten;
”Jag orkar inte med mig själv. Så jävla kort stubin, lättretlig och allmänt… fittig (ja, jag säger det på ett negativt sätt nu) Det är obalans i kropp och sinne. Längtar bort. Har ett sjukt driv på att skapa något. Men vad? Det känns som jag är på jakt. En ständig jakt utan att veta vad jag söker. Vill ha ett syfte, en mening. Måste man ha ett syfte/ en mening? Vad är ditt syfte/mening med livet?”


Det känns lite som att jaha, är detta allt? Jag vill inte ha och tror inte heller livet går ut på att ha det klassiska ekorrhjulet. Det vill säga äta, bajsa, hämta barn och sova. Ja, man lever bara en gång. Men vad går livet ut på? Hur lever man sitt bästa liv?
Det känns som vårt samhälle är uppbyggt för att lämna ifrån sig barn från 1 års ålder för att en måste jobba för att håva in pengar. För att ha råd med boende och mat, det vill säga för att leva. Men för mig är det inget liv, hajar ni? Det är inte att leva livet att behöva jobba från tidig morgon och komma hem sen kväll. Inte hinna umgås med sina barn eller karl. Inte hinna med sig själv. Livet måste ju gå ut på något annat än detta jag just beskrev.
Men vad?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 + femton =