VAD ÄR PLANEN?

27 mars, 2018

Så.. Igår var vi alltså på sjukhuset och gjorde ett svettest på Aline för att kunna utesluta att hon har lungsjukdomen cystisk fibros. Jag har inte trott att hon har denna sjukdom då i princip inga symptom stämmer in. Hon är inte slemmig, hostig, ofta problem med luftvägarna osv. Men dom ville väl göra detta för att verkligen helt och hållet kunna utesluta det.
Hur svettestet gick till kan du se i vår vlogg som ligger i inlägget under detta eller om du går in på youtubekanalen.
  
Denna läkare skakade på huvudet många gånger åt att vi inte riktigt tillhört någon avdelning sedan vi skrevs ut i december och att vi inte haft någon ansvarig läkare att vända oss till. Han frågade hur planen såg ut framåt för vår del. Men jag vet verkligen ingenting. Vi träffade vår underbara dietist (som har oss fast hon egentligen inte får eftersom vi är utskrivna) Och hon sa att de hade skickat en remiss till nutritionsteamet från avdelningen där vi var inlagda, men att nutritionsteamet hade nekat den remissen.. Det var lite konstigt tycker jag.
Vi har också pratat länge om att jag ska börja äta mjölk igen, men eftersom det var en läkare som ordinerade mjölkfritt så behövde också en läkare godkänna att vi skulle sluta. Men eftersom att vi inte tillhör någon avdelning riktigt eller inte har en ansvarig läkare så har inte dietisten vetat vem hon i sin tur ska vända sig till. Himla soppa! Men läkaren vi träffade igår sa i alla fall att det var okej att vi ska börja introducera mjölk in i min kost igen och tillslut till Aline. Han sa att man provar inte mjölkfritt i tre månader, det gör man i några veckor. Aja, jag har inte direkt lidit av att äta mjölkfritt så det har inte gjort så mycket att det dragit ut på tiden.
 

På sjukhuset finns en avdelning som heter Lekterapi och det är förskolelärare som jobbar där. Du kan egentligen göra vad som helst där. Skapa och pyssla, leka med leksaker, spela tv spel, det finns ett rum där barnen kan få leka doktor som Ines uppskattade väldigt mycket. Det finns också ett sinnesrum om en vill slappna av och ta det lugnt. Vi hängde en del på lekterapin de perioder vi var inlagda på sjukhuset med Aline och syskonen kom på besök.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton + åtta =