Sponsrad video: Dove : Choose Beautiful#

11 april, 2015

Har du bra självförtroende? Känner du dig vacker? Om inte, vad är det som får dig att inte känna dig vacker?
Varje morgon innan vi ens klivit upp sängen gör vi en rad olika val. Vilken tröja, håret uppsatt eller utsläppt, smink eller inte och så vidare. VI väljer. För att känna dig vacker, som ditt bästa jag. (Jag vet då ingen som väljer något för att känna sig ovacker) En stegar fram till spegeln med bestämda, självsäkra kliv. Sen när en står där framför spegeln så är det som att det blir punka, luften pyser ur och axlarna faller ihop och magen beter sig som en ballong blåstes upp där i. Du känner dig inte vacker längre. Det kan vara allt från att armarna ser tjocka ut i linnet, kanten på byxan delar upp magen till två i stället för en, du upptäcker ett munsår eller vad det nu kan tänkas vara.
Plötsligt känner du dig inte vacker längre. Men varför?
Varför låter vi det ändra vår fantastiska känsla vi just hade? Oron över vad andra ska tycka och tänka tror jag ligger ganska högt upp på listan över möjliga orsaker. Men ärligt, hur många reagerar negativt om det kommer en person som har en valk på magen eller ett munsår? Jag gör då inte det i alla fall.
Utan det sitter i din egen hjärna och din egen känsla. Välj i stället att rocka skiten ur den där valken eller munsåret idag! Låt inget förstöra DIN känsla!

Dove har gjort en undersökning om kvinnors relation till självkänsla och kroppsideal.
Hela 86% i Kina känner sig missnöjda med sitt utseende och 61% i U.S.A för att nämna några exempel. Är inte det helt åt skogen?! Och den enda som kan göra något åt detta är vi själva.  Vi måste göra valet att känna oss vackra. Vi är starka varelser. Det är inte andras val, det är vårt eget! 


Detta är ett sponsrat inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sexton + ett =