UTE OCH FÅNGADE SOLSTRÅLAR

22 februari, 2018

De senaste dagarna har vi haft så himla härligt väder! Exakt sådär underbart vinterväder som en önskar ha hela vintern ut istället för växlande slaskighet, haha.
Ett par minusgrader med klarblå himmel med värmande solstrålar. Idag klädde jag faktiskt på mig och Aline och så gick jag ut och skötte vissa samtal etc ute vid en bänk i solen istället för inomhus! Det kändes så jäkla skönt och jag fick faktiskt en längtan efter Sälen, skidåkning och afterski! Min mamma har en lägenhet där uppe och dom är faktiskt uppe just nu, jag är inte ett dugg avis…

När jag satt där på bänken och drack fejk kaffe så funderade jag över det här med sportlov. Vi har sportlov nu vecka 8. Men alla barnens sportiga aktiviteter är inställda. Simskolan, dansen och gympan. Det känns himla motsägelsefullt att ha ett sportlov men all sport är inställd.. på grund av sportlov. Det gör det hela himla mycket svårare att sporta, haha! Sen tänker jag att alla föräldrar kanske inte är lediga heller. Så för vissa barn måste det bli en vecka utan sport? Inte för att någon dör av det, men hela grejen med sportlov går lite förlorat känns det som.


Ute och fångade solstrålar med den coolaste katten i stan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

femton − tretton =