TVINNAD KÖNSHÅRS-FLÄTA?

27 april, 2018

Hahah ibland är jag så jävla rolig. Och ibland håller inte alla med. Men det är kanske inte så konstigt när vi är ett par tusen som existerar på min Instagram.
Jag la upp denna bilden med tillhörande text;
”Startar fredagsmyset med en gissningstävling för er! Tvinnad könshårs-fläta eller tros-tråd? Den som gissar rätt vinner trosorna på bilden.”

Och så är min Iphone så vänlig och talar om detta för mig;

Som sagt så tyckte jag att bilden var rolig i alla fall, haha! Och det är faktiskt det viktiga för mig. I grund och botten så är det absolut viktigaste att JAG är nöjd med mitt konto, flöde och bild. Jag vill ladda upp det jag gillar och inte det jag tror andra gillar eller det jag tror att jag ska få likes på. Jag vill inte strunta i att ladda upp vissa bilder för att de råkar vara fotade med mobilen och har sämre kvalité än andra bilder i flödet. Jag vill inte strunta i att ladda upp en bild för att den inte går i samma nyans som de andra bilderna och så vidare. På samma sätt som att jag inte vill strunta i att ladda upp en bild bara för att någon annan kanske sitter där och tycker att det är väldigt oheligt att visa en fettvalk, lite hud och något ”ajabaja”
Nu ska jag fan inte sitta här och dra milslånga predikan. Jag tror ni fattar biffen 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nio − sju =