TRÄFFA OSS PÅ underBARA BABY!

21 februari, 2017

På fredag ska jag till UnderBARA BABY mässan som VIP bloggare. Det betyder i korta drag att jag kommer få komma dit lite tidigare innan öppningen och socialisera med andra bloggare. Sen får vi tillgång till mässhallen en stund innan öppningen kl 10. Det ska bli super kul i alla fall och jag är riktigt spänd för förra året missade jag detta! Det är alltså andra året i rad som underBARA BABY POP-UP anordnas.
Det är en mässa med fokus på de allra minsta! Många av er kanske känner igen underBARA BARN som brukar va i älvsjö? Detta är samma fast lite mindre och som sagt med fokus även på de mindre.
Så kom och häng med oss på vårens härligaste mötesplats för föräldrar, gravida och barn upp till 3 år! Mässan går av stapeln på Waterfront i centrala Stockholm och vi kommer vara där på fredagen.
Jag kommer hålla en tävling där jag lottar ut två biljetter <3 Här hittar du annars mer info och biljetter.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 21 februari, 2017 at 21:14

  Åh så kul 🙂

 • Reply Eva-Leena 21 februari, 2017 at 19:37

  Ooh! Är så sjukt avis på er i Sverige(igen!!!) som har dessa otroligt fina mässorna!! Ni är lyckligt lottade! Vet att jag kommenterar saken åt dig förut, men de är så trist att inte vi har NÅNTING i Finland! …bajs också!
  Men hoppas det är en bra mässa, NJUT!! ❤

 • Leave a Reply

  13 − 4 =