TORSDAGEN BÖRJADE BRA

20 september, 2018

Idag var en ganska bra morgon. Krille är väldigt trött på morgonen men jag lyckades knuffa ut han ur sängen direkt klockan ringde. Jag var taktiskt och la mig längst in liksom, så det gick super lätt att bokstavligt talat knuffa ut han ur sängen, haha. Detta resulterade i alla fall i att vi hann sitta ner vid frukostbordet allihopa tillsammans och äta frukost ihop. Annars brukar det väl mer se ut som så att vi får jäkta på barnen att klä sig, att äta, att ta på skorna, att sluta se på tvn och så vidare. 
Så det var helt klart en bra start på denna torsdag! Jag kan för övrigt inte riktigt hänga med i att det redan är torsdag. Det var just måndag liksom.
Idag är i alla fall planen att rensa datorn, det har jag gjort medan Krille lämnade barnen. Och nu håller jag på att för över material och ska redigera en frågestund och en utmaning. Jag hoppas på att hinna redigera klart ett av klippen i dag i alla fall.
Sen på eftermiddagen så är det dags för aktiviteter för barnen i form av gympa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − sexton =