TOM TITS – SPÄNNANDE FÖR HELA FAMILJEN

15 maj, 2017

I lördags hade vi lyckan att bli inbjudna till Tom Tits 30års kalas som ordnades tillsammans med Petré event.
Vi åkte buss från centralen och när vi kom fram möttes vi av en lång rosa matta och stooora rosa ballonger. Allt var super fint!
Det fanns väldigt många roliga experiment att undersöka och prova på. Bland annat så kunde man gå in i ett hus och uppleva hur olika typer av jordbävningar kändes. Det var bland det första vi provade på.
Sen inomhus finns flera våningar att välja på. Vi hann inte gå igenom varenda experiment, sen vart det lite hattigt eftersom barnen var ivriga och gärna ville springa upp och ner mellan våningarna istället för att gå i ordning 😛
Jag fick frågan på instagram om jag skulle rekommendera Tom Tits till barn i 5 års åldern.
Alfons fyller 5 på onsdag och han hade väldigt roligt! Ines fyller 3 i juli och hon var kanske lite liten, det var inte det att hon inte hade kul, tvärtom! Hon hade super kul och tyckte allt var spännande. Men hon förstod ju inte själva grejen av att prova experimenten och se vad som händer osv.
Men det finns olika svårighetsgrader så jag skulle säga att det passar väl småbarn som större barn. Större barn har ett annat utbyte av experimenten än de mindre, såklart.
Skulle jag sammanfatta Tom Tits skulle det vara; Spännande för hela familjen
För visst var det spännande även för oss vuxna 😀
Har material till en vlogg från besöket, måste hitta tiden att redigera den innan det blir allt för aktuellt bara..
Bjussar på lite bilder så länge!
Bästa uppfinningen på hela Tom Tits 😉
Det fanns en teater som barnen gillade, scenen va snygg och barnen tyckte den påminde om Labyrint (barnprogram på Barnkanalen) Efteråt fick de träffa skådespelaren och den ena dockan han använde sig av.


Ines dansade runt och såg sin skugga i olika färger, det tyckte hon var helfestligt <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

arton + 19 =