TILLVÄXTULTRALJUD I VECKA 24

10 maj, 2017

Idag var jag som sagt på ultraljud igen, i vecka 24. Jag har turen att vara med i en tillväxtstudie så jag kommer göra två ultraljud till under graviditetens gång. Nästa är i juli! Hur som helst, allt såg bra ut med Kotten och h*n väger 561 gram.
Alla mått såg bra ut. Kotten låg strax under medel med sin vikt men det kan vända snabbt i hockey (eller hur uttrycket nu är) Både Alfons och Ines var stora för sin tid när de föddes så jag har inte så stora förhoppningar på att denna bebis kommer fortsätta hålla sig under medel 😛
Jag berättade att jag de senaste dagarna har märkt att Kotten flyttat sig längre ner för h*n rör sig verkligen långt ner i botten på fiffin så det riktigt ilar och känns obehagligt. Ibland när jag går känns de skumt också. Mycket riktigt, hade den känslan och när jag la mig ner och hon började med ultraljudet så låg Kotten med huvudet nedåt ända emot utgången så att säga. Hon sa att då borde h*n sparka uppåt. Jag svarade då att h*n försöker väl antagligen gräva sig ut då… haha!

Kotten både sög på tummen och spände musklerna. (eller gnuggade sig i ögonen beroende på hur en ser på det)

Jag hade ultraljudet klockan 12 och hann inte äta lunch innan så jag slog till och käkade lunch på sjukhuset i deras restaurang. Jag tänkte att sjukhusmat aldrig kan va gott så jag får väl erkänna att jag tvivlade och velade innan och noga granskade maten. Men tänkte att va fan, våga och vinn! Och oj som jag vann, haha!
Nej men seriöst, maten på Akademiska i Uppsala nere i restaurangen var super god, över förväntan.
Varför får man inte denna maten när man ligger inne på BB efter att en fött mat? Nej då ska man få nå matlådor som blivit ångkokta si så där fyra gånger innan de kommit fram till Uppsala och mitt rum, haha. (kanske överdriver en aning)
När Kotten föds ska jag minsann unna mig någon måltid från restaurangen…


Dagens sjukhuslunch 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eva 12 maj, 2017 at 16:35

    Jag älskar akademiskas mat!!! Kyckling och potatisgratäng med curry/mango sås är så jävla Sjukt god!!! Och sallad i derasvagn till. Det MÅSTE du testa nästa gång!! Jag äter det varje gång jag är där och har möjlighet. Är jag med jobbet tar jag med en låda hem. Ha ha

  • Leave a Reply

    4 × 5 =