PRÖVA MATKASSE – EN GUIDE I ATT HJÄLPA DIG VÄLJA RÄTT!

27 augusti, 2019

Inlägg i samarbete med Matkasse Topplistan

Jag har funderat på att testa matkasse för att underlätta livet lite för mig själv. Jag tycker jag ser många på sociala medier som är väldigt nöjda med att ha tagit steget att testa matkasse. Det jag upplevt som svårt och som gjort att jag själv hittills inte fått tummen ur och redan börjat använda mig av matkasse beror helt enkelt på att jag inte vet vilken som är den bästa matkassen för oss rent innehållsmässigt men även prismässigt. Det finns väldigt många olika företag som erbjuder en rad varierade matkassar. På både gott och ont, haha!
Jag har då tänkt att jag måste sätta mig ner och gå igenom alla för att kunna jämföra, vilket har känts som lite utav ett projekt.. MEN!
Så hittade jag Matkasse Topplistan som redan har jämfört och recenserat matkassar som är aktuella 2019.
Jag känner mig helt frälst, det finns alltså redan en sida som gjort detta jobbet så du och jag enkelt kan gå in och läsa om de olika matkassarna. Och jag som hade tänkt sitta och göra det jobbet själv, haha!
Har du någon matkasse och varför är just den så bra?

Det jag också gillar med just Matkasse Topplistan är att de har listat för och nackdelar med varje matkasse de recenserat. Och det uppskattar jag som potentiell kund till något av företagen, att kunna läsa en objektiv bedömning.
De skriver också ett smart tips som jag själv inte hade tänkt på som jag citerar;

”Som ny kund hos ett matkasseföretag kan du ofta ett extra förmånligt pris på en prova på kasse. Ta tillfället i akt och beställ kassar från alla de företag som levererar till din postort! Om du gillar konceptet fortsätter du sedan med den kasse du uppskattade mest. Detta är ett smart och billigt sätt att prova sig fram.”

Jag blir lite som han i Snicker´s reklamen när han är hungrig, haha. Så att ha en matkasse som levereras hem till mig vore välbehövligt, för allt för många gånger har jag stått där och stirrat in i kylen utan att veta vad jag ska laga till middag och så blir det småhandlingar här och där och jag tror att många känner igen sig i detta. Ska vi satsa på en mer planerad och mat-gladare höst ihop? Klicka in till Matkasse Topplistan för att få hjälp att hitta din favorit!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × två =