TEST UTFORMADE SOM SPEL? DETTA MÅSTE DU TESTA!

4 mars, 2019

I samarbete med Spåland.se

Jag tycker det är roligt att göra olika test och det finns en hel uppsjö av olika test att göra för att ta reda på olika saker om dig själv. Allt från vilken personlighetstyp du är, vilken färg din aura har och så vidare. Det som jag däremot brukar tycka är negativt med dessa tester är textmängden och de olika systemen för att ranka sig själv till olika påståenden.
Där har Spåland tänkt om och tagit det till en helt ny nivå! En mycket förbättrad nivå. De har nämligen utformat sina test som små spel!

SÅ fin grafik!

Det kommer upp en fråga och så finns det tre olika svarsalternativ.
Det är också väldigt fin och mysig grafik i dessa testen tillskillnad mot andra test. Väldigt lätt besvarade frågor och enkel design.

Jag tog ett test för att ta reda på om jag är Klärvoajant, det betyder att man kan se saker genom inre bilder till exempel. Men det var tydligen inte min grej alls, haha. Jag trodde dock att jag skulle få lite bättre resultat. Men när jag tänker efter så var det ganska länge sen jag hade sådana egenskaper.
Testen tar inte mer än några minuter att genomföra och det kändes lite mysigt med denna grafik att göra testet. De har flera test om dig själv samlade på ett ställe. Bland annat om en är i kontakt med sin inre röst som jag tycker verkar spännande!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 − 3 =