Test av Viva Report

26 april, 2016

Sponsrat inlägg

Jag fick chansen att testa en ny tjänst som samlar statistiken från program som Google Analytics, Adwords, Facebook, Twitter och Instagram på ett och samma ställe. Än så länge är det en beta version så det har krånglat lite på grund av det måste jag säga. Så det får du vara medveten om du skapar dig ett konto.
Det kommer såklart att förbättras! Men just nu är det lite buggar, ja.
Jag tycker att det är en bra tanke, att allt är samlar på ett och samma ställe gällande alla mina sociala konton, i like it!
Men jag tycker inte att trafiken stämmer riktigt gällande bloggen, om det beror på att det ännu är en beta version eller för att en inte lagt in någon spårningslänk vet jag inte.
Viva Report är helt gratis och kommer enligt de själva alltid att vara. Men inom några veckor kommer de släppa en ny fördjupad version av Viva Report som innehåller en uppgraderingsmöjlighet. Denna uppgraderingsmöjlighet gör att du även kan få en mer fördjupad statistik med ROI-siffror för e-handel och ads i sociala kanaler. Detta kommer då gå att få mot en månadskostnad på några hundralappar. I övrigt ska allt vara gratis. Så in och skaffa dig ett konto för att på ett smidigt sätt få koll över alla dina sociala kanaler under ett och samma tak!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jourstäd 13 mars, 2017 at 13:28

    Fin hemsida

  • Reply Viki 6 maj, 2016 at 07:43

    At last! Someone with real exeistpre gives us the answer. Thanks!

  • Leave a Reply

    2 × två =