Luckytarot – Är du nyfiken på din framtid?

24 april, 2014

Jag är ju intresserad av mediala grejer och även spådomar och tarot.
Det var ju inte så länge sen jag vart spådd av ett medium i kaffesump, hur spännande som helst!
Efter det har jag även testat att bli spådd via tarot, alltså med kort och det vart jag via luckytarot.se .
Och det intressanta är att hon kunde säga samma saker som när jag vart spådd i kaffesumpen. Och nej det är inte sådana grejer som att; Du måste ta hand om dig, eller du kommer träffa en spännande människa inom en snar framtid. Jag menar det är inte så specifikt och skulle kunna passa in på vem som helst. Utan det var mer specifika grejer som sades, som jag verkligen kände mig träffad utav!
Det är jätte häftigt! Jag rekommenderar alla att testa!
Du kan själv välja hur du vill ställa dina frågor; via sms, skicka ett mail eller ringa och prata med en vägledare.
Att ringa och prata föredrar jag.
tarot
Det kan vara knepigt att komma på en fråga att ställa men på hemsidan så får du följande tips:
”Det som är viktigt att komma ihåg när du rådfrågar tarot, är att vara så ärlig som möjlig samt så konkret som möjligt när du ställer dina frågor. Lägg inte över ansvaret på korten när du ställer en fråga. 
Ex. ”ska jag ringa honom?”  Genom att ställa frågan på detta sätt, lämnar du i princip över ansvaret till tarottolkaren. 
Du bör ställa frågan såhär.
”Vad vinner jag på att ringa honom?” eller ”hur påverkas situationen mellan oss, om jag tar kontakt med honom?”  Genom att ställa frågorna såhär, är det fortfarande du som håller i stafettpinnen, tarot belyser som sagt bara vilka vägar och möjligheter du har. Vilken väg du sedan väljer är upp till dig.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × 5 =