TAR DU HAND OM DINA TÄNDER?

20 november, 2019

Inlägget är i samarbete med Distriktstandvården

Många av oss är väldigt måna om vårt yttre och tar gärna hand om hyn i form av olika behandlingar och krämer. Men någon som jag upplever glöms bort lite är våra tänder. Hur många tänker att en kanske skulle ta och boka in en tid hos tandläkaren för att fräscha upp munnen lite? Inte särskilt många skulle jag tro. Även om det säkert skulle vara behövligt att skrapa bort lite tandsten eller bara kolla upp sin munhälsa oftare än vad vi kanske gör i dagsläget. Både jag och min sambo har varit riktigt usla på att gå till tandläkaren får jag erkänna. Det är något som bort prioriteras i vardagspusslet även om det borde prioriteras! Vad skulle vi göra utan våra tänder?
Därför vill jag tipsa om Distriktstandvården som har 24 kliniker i Stockholm och Uppsala. Där kan du göra allt från en vanlig undersökning, lagningar, akuttider, estetisk tandvård och specialisttandvård. 
Distriktstandvården har satsat på moderna kliniker med korta kötider och många akut tider. Något som jag gillar är att de går att sköta sina bokningar online! Det finns inget värre att behöva stå i telefonkö för att boka eller avboka en tid, sådant är viktigt att det går snabbt och smidigt tycker jag.
För den spontana eller som har ett jobb som snabbt kan ändras så erbjuder de sista minuten tider för under halva priset! Hur bra?


Förutom tandvård för oss vuxna så kan du även lista ditt eller dina barn hos Distriktstandvården. De har en bra frågor och svar lista jag rekommenderar dig att gå in och läsa mer under. Om du har barn kan du läsa mer om mjölktänder där! Alfons och Ines borde snart börja få lösa tänder och jag visste till exempel inte att en ska vicka och vrida på tanden. Jag trodde att man skulle låta den vara och lossna av sig själv. Men det var alltså fel.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton − sju =