TÄNK PÅ DITT INSTAGRAMFLÖDE SOM DU GÖR KRING DIN KOST

21 maj, 2018

Älsklingen råååå. Så himla söt när hon sover <3
Har ni märkt att mitt flöde på Instagram ser ut som någon släppt en bomb? Det är för att jag inte vill hålla på o tänka på att vissa bilder inte passar in på grund av fel färg, fel ljussättning och så vidare. Jag vill lägga upp en bild, oftast tagen i nuet. Då vill jag inte känna mig hindrad o inte uppdatera alls för att den inte passar in i mitt flöde för att det är ”fel” färg till exempel. Jag vill ha ett äkta direkt från livet konto liksom. Det var jag så jag startade, det är så jag kommer fortsätta.
Jag tror att man måste se på sitt flöde lite på samma sätt som man ska se sin kost;
Är detta någonting hållbart för mig som jag även kommer kunna hålla mig till på långsikt?
Nu pratar jag utifrån mig; Om jag försöker skapa ett ”snyggt” flöde där alla bilder har samma ljus, färg och allt vad det kan vara. Då blir det inte naturligt för mig. Jag kanske inte kan ladda upp den härliga bilden jag just fångade när Ines och Aline tittade på varandra och log så fint. För dom sitter i skuggan så jag kan omöjligt få till samma färg och ljusinställningar på denna bild som de andra bilderna i flödet. Och för mig blir det tråkigt i längden, att hela tiden behöva tänka på vad, när och hur jag fotar. I slutändan använder jag Instagram som en bilddagbok. Inte för att det ska se ut som en tidning.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

16 − 14 =