TÄNK ATT VARA SÅ HATAD

14 augusti, 2018

Har ni någonsin sett en så hatad kroppsdel? Inte bara hos mig en gång i tiden, nu för tiden tycker jag den är rätt chill. Men varför är just magen utnämnd till kroppens svarta får? Den ska hatas, hänger för mycket, har bristningar, är för stor, är för hårig, är för platt osv. Det känns som att varje kvinna (eller man) någon gång varit osams med sin mage i sitt liv. Varför är det så? Varför kan vi inte bara tycka om oss själva? Kan vi kasta över allt ansvar på media och deras bild av hur en snygg kropp ska se ut? Är vi så påverkade? Det är verkligen dags att ta tillbaka våra kroppar, vår självkänsla och självförtroende. Vi är alla fina oavsett hur vi ser ut! Kom ihåg; Who run this world? Girls! Så från och med nu önskar jag att alla ska jobba lite mer med sin body love!

Jag gjorde som så att jag målade i mina bristningar med en eyeliner nu, haha! Men jag tänkte ändå att vore det inte fränt att tatuera dom?! Jag tyckte det var lite häftigt. Helst skulle jag ha velat haft glittriga i guld kanske.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × 2 =