HUR OFTA BYTER DU TALLRIKAR HEMMA?

2 augusti, 2018

Betalt samarbete med Lyxdesign.se

Jag känner för att piffa till mitt, just nu, så himla tråkiga hem. Jag är så himla less på mitt eget hem just nu, haha. Mina egna väggar ger mig tristess. Som jag har nämnt förut så letar vi större boende och vår lägenhet är inte ofräsch i sig, så det känns inte lönt att på något sätt börja göra stora förändringar heller. Därför har jag försökt leta efter småsaker som kan piffa upp det och kanske ändra min tråkiga inställning, haha! Jag tänker bland annat tallrikar, jag insåg att vi fortfarande använder mina tallrikar som är tio år gamla nu. Hur ofta byter ni ut era tallrikar hemma?
När jag var kring 16-17 fick jag för mig att det var bra att börja önska sig saker inför en flytt hemifrån när jag fyllde år och i julklapp. Min bästa vän hade nämligen fått just tallrikar i födelsedagspresent. Så då började jag önska mig tallrikar också.
Jag minns att jag önskade mig blåa tallrikar och det var ett ganska dyrt märke för jag hann bara komma upp i sex stora, fyra små och sex koppar. Sen slutade dessa att tillverkas. Dessa blåa tallrikar har överlevt en flytt på 80 mil, två gånger. Och sen till vårt nuvarande hem. Min svärmor tycker dom är fula och har påpekat några gånger att vi borde köpa nya tallrikar. Så jag tänkte att det vore kanske inte helt fel, svärmor är kanske inte så dum ändå. På en sida som heter Lyxdesign.se hittade jag tallrikar i olika former som kanske kan få det att kännas lite roligare att duka. Vad tror ni? Den längst till höger är nästan för fin, haha!
Men knasiga familjen kanske ska fortsätta på det temat och blanda mellan de två vita formerna.

Jag tänker att modellen längst till vänster funkar lite som tallriksmodellen? Den har lite den formen! Inte riktigt men man kan i alla fall lägga till exempel grönsaker uppe i toppen åt barnen och kolhydrater och protein i varsitt hörn i botten. Fan vad smart, jag har nog övertygat mig själv! Vilken tallrik hade du valt?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

femton − femton =