TACK FÖR ATT DU INTE GETT UPP HOPPET

27 januari, 2017

Hej vänner!

Jag vill säga Tack som fan till er som hört av er o undrat om allt är bra pga att jag gått upp i rök. Super gulligt av er ❤️ Det har hänt en del på hemmaplan som gjort att jag vart frånvarande men en förklaring är inte långt borta nu. Dessutom laggar min instagram app så den stänger ner sig när jag försöker ladda upp en bild.. Har provat starta om telefonen samt gjort en programuppdatering på hela telefonen men ändå så vill appen inte funka som den ska..
Jag ska jobba kväll idag men är ledig hela helgen sen. Så jag kommer börja med att komma tillbaka till bloggen nu.
Men hoppas ni har en fin dag. Och tack för att ni inte gett upp hoppet om mig! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna Berg 28 januari, 2017 at 20:08

  Det är tomt när du försvinner för du är en del i min vardag som morgonkaffet utan att det låter som en stalker….haha.

  • Reply MediaMamman 29 januari, 2017 at 20:32

   Haha men åh vilken gullig och rolig kommentar 😀 <3

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 27 januari, 2017 at 20:53

  Hoppas det som varit inte är något allvarligt 🙂

  • Reply MediaMamman 29 januari, 2017 at 20:32

   Tack! <3 Det är absolut inget allvarlig 🙂

  Leave a Reply

  nitton − tio =