TA REDA PÅ KÖN ELLER EJ?

11 april, 2017

I morgon är det dags för rutinultraljud, även kallat för RUL. Det betyder att alla som är gravida får göra detta ultraljud och det är då de går igenom hela bebisen och kollar så allt ser bra ut med alla organ och så vidare.
Väldigt många tar även reda på kön vid detta ultraljud. Och nu har även jag börjar vela, haha!
JAG ÄR SÅ NYFIKEN! Men vi har inte tagit reda på kön de tidigare två gångerna och jag har varit nöjd med att få en överraskning. Men nu när jag sitter här, dagen innan och har chansen så är det klart att det kliar i fingrarna liksom, haha.
Har du tagit reda på kön eller inte? Varför?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emelie 12 april, 2017 at 11:52

    Vi tog inte reda på könet, tror i efterhand att det kanske var ett misstag, tror jag fick en lättare förlossningsdepression då jag var helt säker på att jag skulle få en son (drömde dock bara om döttrar) men ut kom en flicka, och absolut det vackraste jag sett men hade svårt att ta in det i början. En av anledningarna till att vi inte tog reda var delvis när min bror och hans tjej vänta sitt första fick besked att dem vänta en pojke på 2 ultraljud men ut kom ändå en flicka. Men det är svårt, är kluven med nästa om vi ska ta reda på det då eller inte, är lite roligare med överraskningar men ska nog inte förvänta mig något. Bara barnet är friskt ska man ju vara nöjd och tacksam 🙂

  • Reply carolines 11 april, 2017 at 18:07

    Jag har inga barn själv, men skulle jag ha turen att få några i framtiden så skulle jag ta reda på kön. Jag är alldeles för nyfiken för att inte göra det 😉

  • Leave a Reply

    13 − elva =