SYSSLOR VID VILA?

27 juni, 2016

Jag menar, vad gör man ens när man ska vila? Det är precis skit tråkigt att bara sitta i sängen eller soffan med datorn i knät. Det är väl ungefär det jag brukar göra på dagarna annars, men nu vet jag att jag är begränsad och inte kan göra något annat, inte ta en paus och gå ut på en promenad. Eller gå till en lekpark och klättra med barnen.
Nu är jag forever alone och dömd till att sitta här, haha.
Sjukt uttråkad är jag. Det kryper i kroppen liksom. Jag höll fan på att få en panikattack i soffan igår kväll bara för att jag inte gjort något.
Idag skulle jag åkt till Junibacken på ett event där de förhandsvisar deras nya teater och så vidare. En mysig dag med familjen liksom. Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och Krille åkte med barnen själv.
Huvudsaken är att barnen har kul!
Vad har ni för tips på saker att göra när man är parkerad i sitt/liggläge?

Har en serie att glo på i alla fall. Men efter två avsnitt är man ju less ändå 😛

Detta kommer bli en sann utmaning.. haha

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Eva-Leena 27 juni, 2016 at 19:19

  Hej halo!

  Skit tråkigt dedär me din fot! Hur ska du orka sitta o ta de lungt i 6-8 veckor som ALLTID (för de mästa iallafall) är ute på språng!
  Jag har ett tips, förmodligen ett skit tråkit sådsnt men kan vara bra också Gör allt sånt (jobb relaterat) som du INTE vill göra när du är frisk o vill bara me barnen! ☺ Passa på att kryssa av allt sånt som du kanske normalt sätt skulle putta frammåt på ☺
  Ett super bra serie tips kan jag förrästen också ge dig! Såg att fu kollade på Orange Is The New Black, om du gillar den serien så MÅSTE du kolla in Wentworth Prison!! Så sjukt bra, ganska samma koncept som OITNB men lite råare. Men fu gillar ju skräck o råa filmer så ja hoppas att du gillar den! ☺
  Krya på dig!
  Kramar från ett fortfarande väldigt regnigt Finland!

 • Leave a Reply

  18 − 4 =